Liga 1

Dinu Gheorghe: "La meciul de Cupă o să măsurăm porţile, cu toată lumea de faţă, ca să nu mai fie nici un fel de discuţie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a comentat la "Contraatac", de la GSP TV acuzele aduse de oficialii din Ghencea în legătură cu mingea cu care s-a jucat partida, faptul că emblema Stelei a fost pusă în miniatură pe tabela din Grant şi a negat ferm că porţile de pe stadionul alb-vişiniilor ar fi mai mici decît în alte părţi.



"Faptul că emblema Stelei a fost minusculă pe tabela din Giuleşti a fost o măgărie din partea celui care a făcut asta, e o măgărie pe care nu o accept.


În privinţa balonului cu care s-a jucat partida, vă pot spune că Rapid are contract cu un sponsor tehnic, Puma. Am primit mingile cu 3 zile înainte de meci.

Iar în legătură cu porţile, înaintea jocului am văzut că domnul Duckadam şi Tătăruşanu tot măsurau poarta, nu i-a oprit nimeni să nu ceară să se măsoare. Bara e la 2,44 m, vă asigur. Trebuia să ceară măsurătoarea şi nu mai existau discuţii. La meciul de Cupă o să măsurăm porţile, cu toată lumea de faţă, ca să nu mai fie nici un fel de discuţie. Nu cred că d-asta a lovit Surdu bara, ca era mai mică sau mai mare", a spus Dinu Gheorghe la "Contraatac", de la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.