Campionate

Cu Carlitos la psihiatru » Tevez este deprimat

Articol de Constantin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul lui Manchester City suferă din cauza depărtării de cele două fiice ale sale.



Carlos Tevez a trecut pe tratament psihiatric. Motivu-i unul familial: starul lui Manchester City a devenit deprimat deoarece resimte absenţa fetiţelor sale. El s-a separat de aproape o jumătate de an de soţie, Vanesa. Aceasta s-a mutat acasă, în Buenos Aires, unde le-a luat şi pe cele două fete ale cuplului, Florencia (5 ani) şi Katie (8 luni). Foarte ataşat de ele, atacantul de 26 de ani nu a putut fi consolat nici de actriţa argentiniană Brenda Asnicar (19 ani), cu care a început recent o relaţie.

În ajutor i-a sărit antrenorul Roberto Mancini. Cum l-a simţit cu mintea în altă parte, la mii de kilometri depărtare, italianul l-a pus pe Tevez să consulte un psihiatru, jucătorul avînd deja cîteva şedinţe la activ, apoi i-a oferit o vacanţă pentru a se duce la fetele sale. Carlos nu a aşteptat să i se spună a doua oară. A luat primul zbor spre Buenos Aires şi, cît a stat acolo, nu s-a dezlipit de fetiţe. Problema s-a remediat, dar nu în totalitate. Mancini: "Tevez încă suferă, depărtarea de fete tot îl macină. Ajutorul de specialitate îi prinde însă bine, deja se văd unele efecte".

Drogba are malarie
Carlo Ancelotti a anunţat ieri că atacantul lui Chelsea, Didier Drogba, a fost depistat cu malarie, o boală tropicală. Ivorianul a fost testat după ce, în seara jocului cu Liverpool (0-2 pe Anfield), în care a intrat doar în repriza a doua, a acuzat o stare febrilă. "Nu ştiu de unde a contractat virusul. S-a întors cu el din minivacanţa pe care i-am acordat-o. Dar e sub tratament şi va fi OK", a spus Ancelotti. Lui Drogba nu i-a fost interzis efortul, astfel că ar putea evolua în această seară, cînd "albaştrii" întîlnesc Fulham pe teren propriu. (George Ştucan)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.