Cupa Romaniei

Lazăr schimbă tactica » Şumudică renunţă la sistemul cu doi închizători

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şumi nu va mai folosi doi închizători în revanşa cu Steaua din Cupă, iar în primul "11" se va regăsi şi golgeterul Herea.


Rapid va arăta altfel în confruntarea din Cupa României Timişoreana de mîine. Marius Şumudică va renunţa la formula cu doi închizători şi va reveni la sistemul de joc obişnuit.

Luni, în campionat, antrenorul alb-vişiniilor a mizat pe Grigore lîngă Lazăr întrucît căpitanul a fost chinuit de o răceală puternică şi nu a putut evolua la capacitate maximă. În aceste condiţii, pentru a nu miza pe un mijlocaş mai degrabă ofensiv, Spadacio, şi altul care nu era apt sută la sută, antrenorul giuleştean l-a introdus în formula de start pe închizătorul revenit în vară de la Braşov.

Pentru meciul de mîine, medicii sînt optimişti că Lazăr va fi recuperat în totalitate, astfel că acesta va face cuplu în centrul liniei mediane cu Spadacio, mai ales că Grigore acuză o contuzie puternică. Astfel, Herea va reveni şi el în primul "11", după ce în campionat a fost doar rezervă. Şumi va opera modificări şi pe benzi, acolo unde va reveni Rui Duarte după suspendare. De asemenea, Cesinha e posibil să-i ia locul în banda stîngă lui Frunză.


Cum va arăta Rapid mîine
Bornescu - Rui Duarte, Marcos Antonio, M. Constantin, Bozovici - M. Roman, C. Lazăr, Spadacio, Cesinha - Herea - Cassio

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.