Liga 1

Iancu: "Nu i-am pus decît o întrebare lui Piţurcă, nu am zis că e homosexual" :D Cu două ore înainte: "M-am convins, eşti homosexual"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, explică motivele care l-au determinat să aibă dialogul suburban cu Victor Piţurcă şi spune că nu îşi doreşte ca fostul selecţioner să fie sancţionar de forurile abilitate.

"Nu e un academician, de multe ori a fost agramat. Răutatea replicii mele asta a fost, atît am spus. Nu vreau să păţească ceva pentru declaraţiile pe care le-a dat, nu mă interesează.
Sînt român 100%, chiar rîdeam cînd mă acuza la telefon că aş fi ţigan.

L-am lăsat să spună tot ce a vrut. Eu am folosit metafore, am spus totul la modul peiorativ. Cînd mi-am permis să-i pun o întrebare nu am făcut-o pentru a-l jigni, l-am întrebat dacă e homosexual, nu am făcut nci o afirmaţie! Ulterior, mă frămînta dacă este sau nu satanist şi a răspuns că da, în modul cel mai sincer!", a spus Iancu la Meciul Zilei, pe GSP TV.

"Am impresia că e homosexual. Băi, spune dacă eşti homosexual! Băi, eu cred că eşti homosexual. M-am convins, eşti homosexual, gata. În Europa e o virtute să fii homosexual. Eu cred că eşti şi satanist. Eşti satanist? Mefisto, eşti Mefisto, eşti satanist? Da eşti satanist? Eşti Satana?", afirmase anterior Iancu la Contraatac, pe GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.