Handbal

Suferinţele Paulei » Portarul Oltchimului va apăra cu Randers, deşi este accidentată

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Paula Ungureanu a  fost menajată în meciul de campionat tocmai din cauza problemelor medicale.



Antrenamentul de dinaintea meciului cu Toulon de duminica trecută s-a lăsat cu nori negri pentru Paula Ungureanu. Ada Nechita a aruncat de pe extremă, Paula a respins cu piciorul, iar din picior mingea s-a dus direct peste degetele de la mîna stîngă, dîndu-i peste cap arătătorul. În plus, portarul Oltchimului are şi o entorsă la gleznă.

Dar asta nu a oprit-o pe Paula să joace în Liga Campionilor. "Nu contează ce am! Eu vreau să joc şi să cîştigăm meciul", le-a spus ea colegelor.  Şi a evoluat senzaţional, nelăsînd ca durerile fizice să i se vadă. În meciul de marţi, cu CSM Bucureşti, din cadrul Ligii Naţionale, Paula a intrat doar la loviturile de la 7 m, încurajînd-o de pe bancă pe Talida Tolnai.

O dată ce meciul s-a încheiat, doctorul Oltchimului a zăbovit cîteva minute bune alături de Paula pentru a-i îndepărta bandajele de la mîna stîngă. Duminică, va fi din nou în poarta Oltchimului pentru a duce echipa spre victorie. Un meci foarte important cu Randers pe care ea nu vrea să-l rataze, indiferent de problemele medicale. Paula Ungureanu a venit la Oltchim sezonul trecut, ajutînd-o pe Oltchim să ajungă în finala Ligii Campionilor. Handbalista în vîrstă de 30 de ani a semnat în această vară prelungirea cu încă un an a contractului cu gruparea din Rîmnicu Vîlcea. Ea nu a ratat nici un meci de Liga Campionilor şi se pare că un deget dat peste cap n-o va împiedica să joace duminică împotriva celor de la Randers pentru a o duce pe Oltchim mai departe.

24 de meciuri a adunat pînă acum Paula Ungureanu în Liga Campionilor la Oltchim

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.