Cupa Romaniei

Şumudică nu vrea penalty-uri: "Terminaţi-i rapid!"

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şumudică le-a cerut expres jucătorilor să tranşeze calificarea în maximum 90 de minute, ca să nu mai acumuleze oboseală pentru meciul din campionat.


"Băieţi, fără prelungiri, fără penalty-uri!" este "ordinul" pe care Marius Şumudică l-a dat lui Cassio şi Compania la ultimele antrenamente dinaintea duelului de azi cu Steaua, din Cupa României Timişoreana. Antrenorul a anunţat deja că se gîndeşte mai mult la deplasarea din campionat de la Tîrgu-Mureş, astfel că în încercarea de a-şi menţine jucătorii cît mai proaspeţi îşi ia toate măsurile ca durata derby-ului cu rivala din Ghencea să nu depăşească cele 90 de minute.

"Mă preocupă foarte mult modul în care vom reuşi să ne recuperăm cît mai repede după ultimele jocuri cu Steaua", a spus "principalul" rapidist. Chiar dacă oficial a afirmat că se aşteaptă la un duel cu roş-albaştrii şi mai tacticizat decît cel din Liga 1, Şumi pregăteşte pentru azi un Rapid mai agresiv, mai ofensiv, cu Herea titular şi cu un singur "închizător" de meserie.

"În campionat am avut meci greu cu Steaua, a fost o partidă echilibrată. Acum ştim ce pot adversarii noştri şi vom evolua mult mai bine. Trebuie neapărat să ne calificăm"

Candido Costa, fundaş Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.