Liga 1

Vezi ultimele noutăţi din Liga I!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Media. Recursul fotbaliştilor
Duminică, de la ora 21:30, în direct pe GSP TV, Ovidiu Ioaniţoaia a pregătit o ediţie specială a emisiunii Recursul etapei. În studio vor veni jucătorii Janos Szekely (Steaua), Florentin Petre (Brăneşti) şi Eugen Trică (Chiajna) pentru a analiza runda a 15-a, dar şi şansele granzilor în lupta la titlu. Fazele litigioase vor fi analizate de specialistul în arbitraj, Silviu Bogdan. Puteţi cîştiga un tricou al Stelei, al Brăneştiului sau al Concordiei Chiajna pentru cele mai bune întrebări de pe recursul.ro!

Media. CNA analizează cearta Iancu-Piţurcă
Consiliul Naţional al Audiovizualului va analiza marţea viitoare sesizarea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării cu privire la emisiunea "Contraatac", în care Marian Iancu şi Victor Piţurcă s-au jignit reciproc. Preşedintele CNCD, Csaba Ferenc Asztalos, a mai solicitat Ligii Profesioniste de Fotbal şi Federaţiei Române de Fotbal să ia măsuri împotriva celor doi pentru dialogul purtat în direct la televizor.

FC Vaslui. Gladstone a dispărut!
Fundaşul Gladstone Pereira nu este de găsit, după ce oficialii moldoveni l-au presat să se opereze la ligamente. "Gladstone are toate telefoanele închise, nici pe mail nu răspunde şi nu putem comunica deloc cu el", a comentat antrenorul Viorel Hizo. Brazilianul este cel de-al doilea fotbalist care este dat dispărut, după atacantul Carlo Costly. Hondurianul a susţinut că galben-verzii au restanţe către el şi în prezent se judecă la FIFA cu formaţia moldavă.

FC Vaslui. "Arbitrajele influenţează Liga 1"
Antrenorul Viorel Hizo susţine că "fluieraşii" îşi pun amprenta asupra clasamentului prin prestaţiile lor. "Sînt greşeli de arbitraj penibile şi greu de explicat. Consider că arbitrajele influenţează mai mult rezultatele faţă de alte ediţii de campionat. Cine latră o săptămînă are în weekend un alt mod de a fi arbitrat. E nepermis şi ar trebui stopate aceste lucruri jenante", a comentat "Dulăul".


INBOX:

Brăneşti. Antrenorul Ilie Stan a fost suspendat două etape şi amendat cu 320 lei după eliminarea de la meciul cu Urziceniul.
FC Vaslui. Antrenorul Viorel Hizo nu e mulţumit de atacanţii din lot: "Înscriem puţin, deşi ne creăm multe situaţii. Vreau mai multă concentrare din partea lor".
FC Vaslui. "Întîlnim o formaţie care joacă bine în deplasare. Astra are fotbalişti de viteză, precum Strătilă şi Fatai, care pot decide soarta unui meci. Trebuie să cîştigăm această partidă", a spus Viorel Hizo. Brazilianul Wesley este incert pentru întîlnirea de azi.
Pandurii. "Grigoraş ne-a redat încrederea. Mergem la U Cluj să cîştigăm şi să arătăm care ne este valoarea", a spus portarul Pedro Mingote.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.