Cupa Romaniei

Comportament suburban al fanilor celor două echipe la Rapid - Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Partea cenuşie a rivalităţii dintre suporterii rapidişti şi stelişti a înregistrat un nou episod joi seara, la meciul din sferturile Cupei, Rapid - Steaua 0-1. Preşedintele firmei care asigură paza pe stadioanele din Giuleşti şi din Ghencea povesteşte două întîmplări reprobabile. Vezi amănunte!

Alin Ionescu, preşedintele firmei de pază din Giuleşti şi Ghencea, a povestit faptele incredibile petrecute în Giuleşti cînd a fost întrerupt meciul, dar şi la finalul meciului!

"Eu am intervenit aseară să fie lăsat cordonul acela de suporteri pentru că erau fete prinse acolo. Eu am ajutat la scoaterea unei femei de acolo şi nu vă spun ce mi-au auzit urechile şi ce semne a făcut, chestii pe care abia le auzi din gura unui bărbat, darămite a unei femei.

Suporterii scuipau şi înjurau, inclusiv cei din presă au fost scuipaţi şi înjuraţi. Rapidiştii au fost destul de recalcitranţi aseară, comportamentul şi al rapidiştilor, şi al steliştilor a fost unul care nu face cinste sportului", a spus Alin Ionescu, preşedintele firmei care asigură paza în Giuleşti şi în Ghencea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.