Liga 1

Dănuţ Oprea: "Suferim foarte tare în campionat, nici nu ştim de unde să-i apucăm pe Sportul" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Directorul tehnic al FC Braşov, Dănuţ Oprea, a declarat într-o conferinţă de presă, că echipa sa este obligată să câştige meciul de sâmbătă, cu Sportul, cu atât mai mult cu cât miercuri, în Cupa României a eliminat-o pe Poli Timişoara, în urma unui joc foarte bun.

"Chiar dacă în Cupă am făcut meciuri foarte bune, în campionat suferim foarte tare şi acest lucru se vede în clasament. Nu avem altă variantă decât victoria în meciul cu Sportul. Nu ne va fi uşor, pentru că Sportul este un adversar destul de dificil pe care nu prea ştii de unde să îl apuci, însă chiar şi aşa nu avem niciun fel de scuză dacă nu îi batem.

Am făcut un meci extraordinar cu Timişoara, am demonstrat că putem să jucăm şi foarte bine, indiferent de adversarul pe care îl avem în faţă, astfel că la fel trebuie să facem şi cu Sportul. Cupa a trecut, nu ne mai gândim la ea, acum trebuie să ne concentrăm la cele cinci partide pe care le mai avem de jucat în campionat şi în care ne-am propus să luăm cât mai multe puncte pentru a intra şi noi liniştiţi în iarnă", a spus Oprea, citat de Mediafax.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.