Liga 1

Împiedicaţi! » Moldovenii lui Hizo n-au reuşit să treacă de Astra

Articol de Cristian Lapa  —  sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Deşi a jucat pe teren propriu şi pornea ca favorită, Vasluiul a făcut un meci prost aseară în faţa Astrei şi a pierdut două puncte.


Vasluiul a digerat greu înfrîngerea de la Timişoara, în timp ce Astra a venit aseară în Moldova cu tonusul refăcut în urma victoriei cu 3-0 în faţa Braşovului. Hizo a făcut schimbări în echipă şi l-a lăsat rezervă pe Sînmărtean, iar jocul galben-verzilor n-a mai avut nici pic de fantezie. În aceste condiţii, ocaziile n-au născut greu la poarta lui Miron.

Bello a rămas singur cu portarul, însă şutul său a trecut la o palmă de bară (13), după care următoarea situaţie a venit abia în minutul 30: Milisavljevici a centrat de pe stînga, Burdujan a reluat cu capul, însă Oprsal a scos de pe linia porţii un balon pe care scria gol.

În repriza a doua, Vasluiul a jucat chiar şi mai prost ca în prima parte. Şi dacă tot a văzut că dracul nu e chiar atît de negru, Astra şi-a zis că e rost să încerce să obţină mai mult decît un punct. N-a fost de acord indolentul Miranda, care, a dormit pe el la o fază creată perfect pe dreapta de fîşneţul Strătilă, şi a ajuns să împingă balonul în poartă (64).

Hizo a crezut că poate să forţeze cu nou-intraţii Pancu şi Gheorghiu, dar nici aceştia nu au adus nimic pe tabela de marcaj. Finalul i-a prins pe ploieşteni cu toată echipă în propriul careu, dar s-a terminat 0-0 şi pentru prima dată de la izgonirea lui Lopez Caro, Vasluiul leagă două meciuri fără succes.

"Derbedeul de arbitru a împins Vasluiul tot timpul spre poarta noastră. Să muncească pentru barem, Radu Petrescu face parte din ultima categorie de arbitri"

Ioan Niculae, patron Astra


Radu Petrescu îşi continuă "recitalul"
În minutul 27, oaspeţii au solicitat o lovitură de la 11 metri la un duel Papp - Fatai, însă arbitrul Radu Petrescu n-a dictat nimic, lăsînd faza să continue. Atacantul Astrei avea prim-planul, Papp a pus mîna pe adversar, după care, nereuşind să-l deposedeze, l-a împins, lucru demonstrat de reluările TV, fără să fie penalizat de  "centralul" bucureştean. Radu Petrescu este marele gafeur al sezonului, el avînd la activ în actualul campionat nu mai puţin de 9 etape de suspendare.


-  Viorel Hizo a fost eliminat de către centralul Radu Petrescu în minutul 73 din cauza protestelor pe care le-a avut la adresa brigăzii de arbitri.
- Paul Papp a fost aseară în premieră căpitanul lui FC Vaslui. Fundaşul a împlinit 21 de ani joi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.