Liga 1

Vasile Şiman acuză dur: "Arbitrii nu ne respectă!"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vasile Şiman îi acuză pe cavalerii fluierului că au defavorizat în mod constant echipa Sportului în acest sezon.



Înfrîngerea de la Braşov a fost pusă de patronul Sportului, Vasile Şiman, şi pe seama arbitrajului lui Sebastian Colţescu.

"La primul gol al lor a fost fault în atac, apoi la cel de-al doilea nu a fost penalty! Deja orice arbitraj împotriva Sportului începe să mi se pară normal. Vina rezultatului ne aparţine, dar sînt foarte multe greşeli împotriva noastră, iar atitudinea arbitrilor este total lipsită de respect. Nu înţeleg de ce sînt favorizate unele echipe, arbitrii trebuie să înţeleagă că pot fi credibili doar prin prestaţii bune", a spus Şiman.

Patronul studenţilor încă mai speră în şansele de evitare a retrogradării, deşi echipa sa a acumulat numai 10 puncte în 15 etape! "Drumul este lung şi, cît timp există şanse teoretice, vom lupta", a zis Şiman. Florin Tene ar putea fi schimbat zilele următoare, studenţii încercînd să-l convingă pe Ionuţ Badea să preia echipa.


"Trebuie să adunăm puncte"
Căpitanul braşovenilor, Robert Ilyeş, a jucat accidentat în ultimele 10 minute. "E o victorie importantă pentru care am muncit mult fiindcă am întîlnit o formaţie care se luptă ca şi noi să evite retrogradarea. Pentru ambele echipe conta doar victoria. Trebuie să continuăm la fel, deoarece avem de adunat puncte pentru a scăpa de retrogradare!", a comentat Ilyeş. (Istvan Deak)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.