Liga 1

Vezi aici greşelile lui Balaj de la Dinamo-Craiova! Ţi se pare că a avut tentă?

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristi Balaj, dar şi asistentul Dimancea, au comis o mulţime de erori aseară.


Brigada condusă de Balaj a făcut greşeli mari de arbitraj. Prima în debutul meciului, cînd nu s-a dat penalty la un henţ al lui Bărboianu pe linia porţii. Apoi, în minutul 55, cînd Torje a simulat că a fost lovit cu cotul după un duel pentru balon cu Dănănae. Dinamovistul avea deja un galben şi trebuia eliminat.

Ultima eroare gravă s-a produs în minutul 83. Balaj a validat eronat golul Craiovei de 2-2, marcat de Alex Piţurcă. Vina trebuie împărţită însă cu asistentul Paul Dimancea, care nu a semnalizat poziţia de ofsaid în care se afla Bărboianu (foto), în momentul în care a primit pasa de la Florin Costea.  

Şi penaltyul din care Dinamo a egalat, 1-1,  e unul controversat, reluările TV nereuşind să demonstreze dacă Dănănae l-a ţinut în careu pe Alexe.


"Meritam să cîştigăm, dar am fost egalaţi din ofsaid"
Florin Prunea, director sportiv Dinamo

"Arbitrii parcă s-au făcut că nu văd anumite faze. Mi s-a spus că a fost ofsaid la golul doi al Craiovei şi am mai avut un penalty, la henţul lui Bărboianu"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Mi s-a spus că n-ar fi fost penalty la faza din care ne-a egalat Dinamo. De pe bancă n-am văzut prea bine, de aceea nu pot spune nici dacă a fost ofsaid la golul nostru de 2-2"
Eugen Neagoe, antrenor secund U Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.