Liga 1

An încheiat pentru Cristea » Atacantul lui Dinamo va fi operat şi va mai jucat abia în 2011

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  luni, 15 noiembrie 2010

Andrei Cristea va fi operat azi pentru dubla fractură de pomete şi va mai putea juca abia în 2011.



Lovitură grea pentru Ioan Andone. Tehnicianul a rămas fără atacantul Andrei Cristea pînă la finalul anului, după ce fotbalistul a suferit o dublă fractură de pomete şi are nevoie de o intervenţie chirurgicală.

În minutul 12, dinamovistul s-a ciocnit cu Valerică Găman, iar în urma contactului dinamovistul şi-a spart pometele. A fost scos cu targa şi dus la spital cu ambulanţa pentru a fi cusut. În locul său, Andone l-a introdus pe Marius Niculae, care, surprins de faza petrecută devreme, n-a avut timp să se încălzească aproape deloc. La pauză, Găman s-a dus direct către Ioan Andone, pentru a se interesa de starea adversarului său. "Îmi pare rău!", s-a scuzat fotbalistul oltenilor.

Diagnosticul medicilor a fost dublă fractură de pomete şi pomete înfundat, leziune pentru care atacantul necesită o intervenţie chirurgicală. Cristea va fi operat azi la o clinică pentru a-i fi reaşezat pometele şi va fi indisponibil mai multe săptămîni, ceea ce îl scoate din calculele lui Ando pînă la finalul anului. Fotbalistul, care nu va rata pregătirea de iarnă, va trebui să poarte o mască de protecţie cînd va reveni pe teren.

Cinci absenţi cu Brăneştiul
Ioan Andone are mari bătăi de cap în încercarea de a face echipa pentru partida din etapa viitoare, cu Brăneştiul. Tehnicianul are cinci absenţi importanţi din lot: Ousmane N'Doye, Marius Niculae, Gabriel Torje, Djakaridja Kone şi Andrei Cristea. Marius Niculae va fi suspendat după eliminarea de aseară, Torje va sta pentru cumul de cartonaşe, în timp ce Kone şi Cristea sînt accidentaţi. Senegalezul este exclus din lot pentru indisciplină.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.