Liga 1

"Ricardo e mort. Stancu visează la Real Madrid!" Citeşte remarcele făcute de Gigi în lojă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pe un stadion pustiu, în care Steaua se chinuia să răstoarne avantajul timpuriu al celor de la Gaz Metan, Gigi Becali a simţit nevoia să îşi impulsioneze jucătorii de la lojă. Patronul Stelei şi-a pierdut repede răbdarea aseară. După primele 20 de minute, reproşurile lui s-au auzit pe tot stadionul. Cel mai rău l-a scos din sărite lentoarea lui Ricardo. "Băi Ricardo, joacă, mă, fotbal, ce faci, te plimbi pe teren?", i-a strigat Gigi brazilianului, după care le-a spus celor din loja sa: "Ăsta e mort, nu poate să se mişte şi nici n-a jucat joi în Giuleşti".

Citeşte aici unele dintre remarcele pe care patronul stelist le-a făcut la adresa jucătorilor lui Marius Lăcătuş:

- "Ce fotbal jucăm noi, mă? De fapt, nu jucăm nimic, sîntem conduşi şi degeaba"
- "Rapid a pierdut, dar măcar a jucat, a dominat, şi-a creat ocazii, noi un şut pe poartă n-am tras, asta e echipă ce avem noi?"
- "E inadmisibil să n-ai un şut pe poartă cînd tu joci acasă cu Gaz Metan, toate s-au încurcat şi tu ai nevoie de victorie!"
- "Hai, Ricardo, mişcă-te mai repede că dacă nu, te trimitem în Brazilia!"
- "Şi Stancu, ce a jucat Stancu? Nimic. El se visează probabil la Real Madrid şi n-a atins mingea de 3 ori"

"Am văzut eu din tribună că Ricardo e mort şi Lăcătuş n-a văzut? Păi, trebuia să-şi dea seama că nu e pregătit şi să-l trimită la echipa a doua că de-asta e antrenorul Stelei!"


"Bogdan Stancu ăsta a ajuns şi el mare vedetă, el a pierdut meciul cu Mediaşul, a dat o pasă la fiţe în spate, a ieşit cornerul Mediaşului şi apoi golul. El se crede deja la Real Madrid"


"Jucătorii pe care o să-i dau afară nici la Mediaş n-o să fie primiţi, că cei de la Gaz vor jucători cu mentalitate de învingători, nu din ăştia care pierd meci de meci"
Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.