Handbal

Ozel e hărţuită » Un individ necunoscut bate la ora 3:00 în fiecare dimineaţă la uşa turcoaicei de la Oltchim!

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Clubul Oltchim a cerut protecţia jucătoarei. Yeliz Ozel a fost transferată în această vară la Oltchim de la campioana Turciei, Milli Piyango.


În săptămîna dinaintea partidei cu Randers, cîştigată duminică seara de Oltchim cu 28-22, centrul "galacticelor", Yeliz Ozel, a trecut printr-o spaimă groaznică.

Preşedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu, a povestit cum turcoaica a venit la el extrem de panicată. "În fiecare zi, la ora trei dimineaţa, cineva îi bătea la uşă. Fata nu a răspuns, dar ne-a anunţat pe noi. Am vorbit la Jandarmerie şi am cerut protecţia. De cîteva zile, individul care bătea la uşă s-a potolit", a declarat Gavrilescu.

Problemele centrului de la Oltchim nu s-au încheiat însă aici. Cu trei zile înainte de jocul hotărîtor cu Randers, a trebuit să fie internată în spital. "A suferit o indigestie puternică. A mîncat ceva care nu i-a convenit, plus problemele pe care le-a avut cu individul necunoscut. A trebuit să stea pe perfuzii", a povestit Gavrilescu.

S-a pus problema dacă Ozel va juca sau nu. Pînă la urmă turcoaica a fost trecută pe foaia de joc, dar evoluţia ei a fost departe de aşteptări. Nu a marcat nici un gol, deşi a avut cîteva situaţii clare. "Nu îi reproşăm nimic avînd în vedere prin ce a trecut. Se mai întîmplă să ai şi zile proaste", a încheiat Gavrilescu.

Şase din opt
Cu o etapă înainte de finalul primei faze a grupelor, se cunosc deja şase echipe calificate în grupele principale ale Ligii Campionilor. Între formaţiile care şi-au luat biletele pentru "optimi" se află şi "galacticele" de la Oltchim, care vor termina însă pe locul doi în grupa C şi vor intra la tragerea la sorţi în urna outsiderelor. Buducnost Podgorica, Itxako Estella, Larvik, Oltchim, Gyor şi Krim Ljubljana sînt echipele deja calificate. Ultimele două locuri se vor stabili în ultima etapă în urma meciurilor directe: Viborg-Dinamo Volgograd şi Hypo Viena-Leipzig.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.