Liga 1

Lăcătuş: "A fost una dintre cele mai triste seri de cînd sînt antrenor la Steaua. M-au afectat toate"

Marius Lacatus

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marius Lăcătuş spune că rămînerea sa la Steaua depinde de rezultatele pe care echipa le va obţine în următoarele partide. Tehnicianul recunoaşte că înfrîngerea cu Gaz Metan Mediaş, 0-1, este unul dintre cele mai triste momente din cariera sa de antrenor al roş-albaştrilor.

"Depinde şi de rezultatele care vor fi pînă în iarnă. Totul depinde de următoarele meciuri. E ca la orice altă echipă, antrenorul trebuie să aibă rezultate.

M-au afectat toate, şi rezultatele, şi jocul din prima repriză. Plus declaraţiile, mă afectează toate, cînd lucrurile nu merg bine, principalul vinovat e antrenorul.

Aseară a fost una dintre cele mai triste seri de cînd sînt antrenor la Steaua. Am ţinut să am o discuţie cu Gigi, îl cunosc, cred, destul de bine. Cînd cineva simte că lucrurile nu sînt pe un drum bun ori renunţă, ori conducerea poate discuta şi decide ce e de făcut. Mă întrebaţi dacă o să renunţ dacă nu o să mai am şanse la titlu?!? Eu nu aş renunţa niciodată... ", a spus Lăcătuş la "Fanatik Show", de la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.