Liga 1

Becali despre Gloria - CFR: "E clară treaba. La pauză s-a întîmplat ce trebuia să se întîmple!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat dur la Premium Liga meciul dintre Gloria Bistriţa şi CFR Cluj, încheiat cu scorul de 0-3.



"Nu a fost nici un blat la Bistriţa - CFR. Fără 200.000 nu dădea Bistriţa meciul, să zicem. De ce ar fi dat CFR banii ăştia dacă nu mai au şanse la titlu...", a comentat iniţial patronul stelist la GSP TV.

Între timp, acesta şi-a dat seama că Steaua fusese depăşită în clasament de CFR: "Dar stai aşa, că dacă sînt la egalitate cu noi şi noi ne batem la titlu, mai au şanse... Cred că poţi face aranjament cu un jucător, doi, dar Pădureanu nu mai face aşa ceva".

"E clară treaba" ;)
Patronul Stelei, care n-a urmărit partida, a revenit însă asupra celor spuse după ce a văzut primul gol al lui Traore: "Gata, e clară treaba. La pauză s-a întîmplat ce trebuia să se întîmple! Portarul e deja comic"

"Poţi să faci, dar nu aşa. Probabil s-a făcut cu 3-4 jucători, cum făcea Lordul pe vremuri. Poate unul punea mîna să facă henţ în careu, unul din ăia trei. La pauză s-a văzut că nu mergea blatul cu ăia trei şi atunci s-a zis gata, să facem cu Albuţ", a încheiat Gigi Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.