Liga 1

CFR Cluj a trecut de Bistriţa după o partidă suspectă! » Comic

Articol de Dan Brie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Profitînd de replica suspectă a Bistriţei, CFR a depăşit în clasament formaţia din Ghencea.


Cu nervii praştie după eliminarea din Cupă, Clujul s-ar fi pus din start pe tocat "vampiri". De Zerbi l-a găsit pe Albuţ (4), apoi Culio a şutat peste (8). Dar Bistriţa e bombă cu ceas. Cadu a scos golul din bocancul lui J. Moraes, după o fază nimicitoare a albilor (24). Şi s-a mutat dincolo, însă din 8 metri, a teleghidat, uluitor, peste (28).

Apoi a început show-ul: Traore a tras de două ori în Albuţ, de pe linia careului mic (31), Szukala a jucat volei, henţ clar, penalty ratat de acelaşi Cadu (33)! Ratări în serie, indigo peste Cupă! Spiritele s-au încins rău, Tudor le-a calmat cu 5 "galbene". Bistriţa mişca binişor cînd Albuţ, eroul din prima parte, a gafat bizar. Traore a şutat slab, la colţul scurt, iar portarul a scăpat-o în poartă, 0-1 (55). Traore şi-a regăsit instinctul de killer, punctînd cu capul, la centrarea lui Panin, 0-2 (71). De Zerbi a mai găsit energie pentru o acţiune pe dreapta, i-a pasat lui Bjelanovici, iar acesta a marcat superb, cu călcîiul. Şi a închis meciul.

Gigi: "Nu e blat, da' stai că e!"
Gigi Becali suspectează de aranjament jocul lui CFR Cluj. "Fără 200.000 nu trîntea Bistriţa meciul, iar CFR nu dădea banii ăştia că n-are şanse la titlu", a zis iniţial finanţatorul Stelei la GSP TV. Apoi, urmărind rezumatul jocului pe care nu l-a văzut live, a revenit: "Da' stai că mai are şanse. E clar, la pauză s-a întîmplat ce trebuia să se întîmple!".

Pădureanu îşi acuză jucătorii!
Pentru prima oară de cînd e în fotbal, chestionat la GSP TV asupra corectitudinii meciului, "Lordul" a reacţionat la adresa fotbaliştilor: "Sînt nemulţumit de jucători, mă simt trădat. La penalty mi-a picat fisa! Dacă mai face aşa ceva, Szukala va îmbătrîni pe tuşă! Ar trebui întrebaţi cei de la CFR, nu eu. Nu vreau să explic mai mult, mulţumiţi-vă cu ce v-am spus. Concluziile le trageţi voi".




- În minutul 51, J. Moraes a cerut penalty după o ciocnire cu Cadu în careul mic. Tudor a făcut semn că n-a fost nimic.
- Publicul i-a tachinat tot meciul pe campioni, scandînd numele rivalei U Cluj.
- Nalaţi a văzut stupid al doilea "galben", lovind mingea înainte ca Tudor să fluiere. "Tudore, ia-ţi tricou vişiniu!", i s-a strigat din tribună.
- Velcovici va fi suspendat, după "galbenul" de ieri, pentru partida cu fosta sa echipă, U Craiova.
- Despre suspiciunile de blat, Jean Pădureanu a zis la GSP TV: "Întrebaţi-i pe cei de la Cluj, eu nu ştiu nimic. Dacă le-am zis ceva jucătorilor, să mă dea în gît!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.