Stranieri

Francesco Bolzoni: "Codrea este un jucător de calitate, inteligent, iar experienţa lui mă ajută'

Paul Codrea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 noiembrie 2010

Mijlocaşul echipei AC Siena, Francesco Bolzoni, a afirmat, luni seară, după victoria din meciul cu Grosseto, scor 3-1, că se simte bine alături de Paul Codrea în linia de mijloc, considerîndu-l pe român "un jucător de calitate", inteligent informează site-ul calciotoscano.com.

"Cu Paul Codrea lîngă mine mă simt bine. Paul este un jucător de calitate, inteligent, iar experienţa lui mă ajută", a precizat Bolzoni.

Paul Codrea a declarat că este bucuros de prestaţia avută de el şi de Bolzoni în meciul cu Grosseto. "Siena a avut o prestaţie excelentă. Toţi jucătorii au evoluat bine, dar mă bucură jocul pe care l-am făcut eu şi Bolzoni la mijlocul terenului. Am avut o primă repriză spectaculoasă, ne-am creat multe ocazii, păcat de golul primit. Antrenorul alege titularii, iar eu sper să joc cît mai mult şi să profit de ocaziile care mi se vor da", a spus Codrea.

Echipa AC Siena, cu Paul Codrea integralist, a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formaţia Grosseto, într-un meci din etapa a XV-a din Serie B. În urma acestei victorii, Siena a urcat pe locul secund în clasament, cu 28 de puncte, la cinci puncte în urma liderului Novara, informează Mediafax.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.