EURO 2012

Misterioasa boală a lui Terry » Indisponibil pe termen nedefinit

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul lui Chelsea are dureri atît de mari din cauza unui nerv de la piciorul drept încît nu poate dormi. Medicii nu i-au putut da de cap pînă acum


John Terry i-a lipsit lui Chelsea în week-end, la 0-3 cu Sunderland, şi nu va îmbrăca nici tricoul Angliei, diseară, în amicalul cu Franţa (22:00, SportKlub în direct). Cînd va reveni pe gazon, nimeni nu ştie. Nici măcar el.

Căpitanul campioanei Angliei, 29 de ani, are mari probleme cu un nerv al piciorului drept ce-i provoacă dureri insuportabile. În speranţa că medicii îi vor da cumva de cap, a jucat aşa şi la Mondialul 2010, şi în noul sezon: "În timpul meciurilor uitam de suferinţă. Dar nopţile de după au devenit cu trecerea timpului un adevărat coşmar. Pur şi simplu, nu mai pot dormi".

Iar cînd n-a mai putut îndura, s-a oprit. "Nu ştiu ce mă aşteaptă şi cît va dura pînă voi juca din nou. Ar putea fi vorba de cîteva săptămîni sau poate de luni întregi", a admis Terry. Managerul Carlo Ancelotti vrea să-l trimită în Italia, la un specialist, iar fundaşul în vîrstă de 26 de ani e pregătit pentru orice: "Trebuie făcut ceva, trebuie găsit un leac, pentru că altfel nu se mai poate".


23 de meciuri (un gol) a bifat Terry la CM 2010 şi în acest sezon pentru Chelsea şi pentru "naţionala" Angliei   


Probleme an de an
Începînd din 2007, n-a fost an în care John Terry să nu se confrunte cu probleme de sănătate. Mai întîi l-au supărat genunchii, apoi, în decembrie 2007, şi-a fracturat piciorul: două luni pauză. În 2008, după o leziune suferită la umăr, a început să-i dea mari bătăi de cap spatele. În reprize. Aceeaşi problemă l-a urmărit şi în 2009, iar acum riscă să stea o perioadă lungă pe bară din cauza nervului de la piciorul drept.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.