Liga 1

Ana Maria Prodan acuză Gloria Bistriţa şi LPF de nereguli la contractul lui Mureşan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Impresarul mijlocaşului Andrei Mureşan de la Gloria Bistriţa, Ana Maria Prodan, a declarat că jucătorului pe care îl reprezintă i s-a adăugat o anexă în contractul care expira la finalul sezonului, precizând că nu a putut vedea documentele nici la club, nici la LPF.

"De trei zile încercăm să intrăm în posesia contractului. Jucătorul a cerut şi el ieri să i se prezinte contractul de către club, dar a fost refuzat. I s-a spus să se ducă la LPF să-l studieze. Acum eu sunt la LPF. Dimineaţă, contractul nu era înregistrat la LPF.

Apoi, a venit domnul Pădureanu la LPF şi a apărut şi o înregistrare a contractului, dar actul propriu-zis nu e aici, e doar înregistrarea. Le-am solicitat celor de aici să-mi arate contractul dar mi-au răspuns că nu se ştie de ce nu este la Ligă contractul", a spus Ana Maria Prodan pentru Mediafax.

Apoi a precizat că jucătorul intrase în ultimele şase luni de contract, dar acum i s-a adăugat o noua anexă la contract care îi schimbă datele. "În vară el urma să devină jucător liber. Intrase deja în ultimele şase luni de contract. Acum, se spune că există o anexă la contract şi că nu va deveni liber la sfârşitul sezonului", a mai spus Ana Maria Prodan.

Preşedintele clubului Gloria, Jean Pădureanu, a declarat că nu doreşte să comenteze acest caz cu presa, fiind exclusiv problema grupării bistriţene, a jucătorului şi a LPF.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.