Liga 1

Hizo: "Talentul, valoarea şi agresivitate în joc aduc victoriile!"

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, crede că meciul cu Sportul Studenţesc va fi unul mult mai greu decît se aşteaptă multă lume şi de aceea a cerut jucătorilor să fie foarte modeşti şi chiar umili în partida de duminică, din Regie.

„Cine crede că meciul cu Sportul Studenţesc va fi unul uşor, se înşală. Va fi o partidă grea, chiar dacă formaţia bucureşteană are doar 10 puncte şi este pe ultimul loc. Este o echipă bună, care joacă fotbal şi are acel spirit al jocului din Regie. Trebuie să ţinem cont şi de faptul că Sportul joacă la fel de deschis şi acasă, şi în deplasare. De aceea, diferenţa de valoare trebuie materializată prin joc, şi nu prin ceea ce suntem noi sau ei",a spus tehnicianul.

"Dulăul"  îşi avertizează elevii să nu îi ea de sus pe "studenţi": "Trebuie să fim foarte modeşti şi umili, să muncim foarte mult, ca şi cum am trăi doar din muncă. Talentul şi valoarea nu mai s\nt atît de importante în ziua de azi, ci trebuie să dai dovadă de agresivitate în joc. Doar combinate cele trei te poate duce la victorie".

FC Vaslui va întîlni duminică, de la ora 14.00, în deplasare, formaţia Sportul Studenţesc

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.