Liga 1

Tudor l-a scos din minţi pe Sabău cu arbitrajul de la Tg. Mureş - Steaua. Au fost corecte eliminările dictate de "central"?

Alexandru Tudor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alexandru Tudor a reuşit să-i scoată din minţi pe cei de la FCM Tîrgu Mureş cu maniera în care a arbitrat partida cu Steaua, scor 0-1. Tehnicianul gazdelor a acuzat dur prestaţia "centralului", care a dictat 3 eliminări pentru jucătorii săi (Bruno Fernandes '13, Topici '65, Vasilache '67) şi una pentru stelişti (Eric Bicfalvi '34).


"Cînd eşti cobaiul unora, ce mai poţi să spui? Jocul s-a terminat, lumea îşi bate joc de noi, păcat pentru publicul extraordinar pe care l-am avut. La felul în care s-au desfăşurat lucrurile, mi-aş lua bagajele şi aş pleca. De-aia a ajuns fotbalul românesc aşa cum a ajuns.. S-a văzut cel mai bine în meciul de astăzi!

Doar banii contează. Singurul lucru bun e că nu se va mai găsi nimeni să ne acuze că am făcut blat cu Steaua. Despre arbitraj nu mai comentez nimic. Mai are rost? Doar eliminarea lui Vasilache a fost justă! Mă aşteptam ca Tudor să dea şi penalty pentru Steaua ca să se termine mai repede!", a declarat Sabău.

Alexandru Tudor a arătat nu mai puţin de 15 cartonaşe: 11 galbene şi 4 roşii!


VIDEO - CLICK  AICI pentru a vedea faza eliminării lui Bruno Fernandes!

VIDEO - CLICK AICI pentru a vedea faza eliminării lui Topici!


VIDEO - CLICK AICI pentru a vedea faza eliminării lui Vasilache!


Ce părere ai despre arbitrajul lui Alexandru Tudor? Comentează aici!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.