Handbal

Fără bani, dar cu caracter » Neplătite de trei luni, handbalistele de la Brăila au jucat pentru suporteri

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dunărea Brăila a obţinut calificarea în optimile de finală ale Cupei EHF după ce a trecut printr-o dublă victorie de campioana Greciei, Ormi Loux Patras.


Jucătoarele pregătite de Alexandrina Soare nu au avut nici un moment emoţii. Şi-au luat tare adversarele din start, au condus în permanenţă la cinci-şase goluri diferenţă, iar pe final şi-au permis să se relaxeze. Ada Moldovan, centrul "naţionalei" României, a fost golgeterul Brăilei, cu 9 goluri. "Le-am subestimat un pic pe elene, dar pînă la urmă e important că am cîştigat. Sper să avem parte de un adversar slab şi în turul următor", a spus Ada.

Unsprezece din jucătoarele Dunării, plus antrenoarea Alexandrina Soare, au depus memoriu la federaţie pentru a deveni libere de contract, ele fiind neplătite de trei luni. "Nu ne-am gîndit la bani. Am jucat cu sufletul pentru suporterii noştri", a spus Soare.

CUPA EHF / Jolidon Cluj-VfL Oldenburg 28-30 (în tur: 30-37). S-au făcut de rîs
Antrenorii şi jucătoarele de la Jolidon nu au învăţat nimic după meciul tur, pierdut la Leipzig, cu 30-37. Nemţoaicele au cîştigat şi la Cluj, aplicînd aceeaşi tactică: repunerea rapidă a balonului. Handbalistele de la Oldenburg le-au alergat astfel bine pe ardelence, care au condus doar la debut: 2-0. Nici vorbă de calificare, mai ales că în partea a doua germancele au avut şi şase goluri pe tabelă.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.