Liga 1

Tosaint Ricketts a semnat pe 3 ani cu Poli, cu posibilitate de prelungire pe încă doi: "Am venit să dau goluri!"

Articol de Dana Surulescu  —  duminică, 21 noiembrie 2010

Atacantul canadian le promite spectacol fanilor bănăţeni


Fotbalistul care le-a dat trei goluri timişorenilor în "dubla" cu MyPa (2-1, 3-3) a parafat ieri un angajament pe trei sezoane cu Poli. În 2013, înţelegerea se poate extinde pînă în 2015, dacă părţile vor fi mulţumite de colaborare. Canadianul de 23 de ani a susţinut cu brio vizita medicală, dar va avea drept de joc în Liga 1 Bergenbier abia din primăvară.


- Tosaint, de ce Poli?
- Pentru că am jucat aici în Europa League cu MyPa şi am văzut atunci un club cu pretenţii, cu jucători foarte buni. Cred că e un pas înainte pentru mine şi pentru cariera mea. Sper ca şi Poli să se felicite că a ales să mă transfere.

- În urmă cu trei luni, cînd ai fost pe "Dan Păltinişanu", ţi-ai fi imaginat că vei ajunge să evoluezi pentru Timişoara?
- Nu, nici n-aveam cum, dar sînt fericit că s-a întîmplat şi că sînt acum aici. Poli a fost cel mai mare club împotriva căruia am jucat. Abia aştept să încep să joc aici şi să-i reîntîlnesc pe suporterii de la Timişoara, care m-au fascinat.


"Liga 1 e tare"


- Cunoşti fotbalul din România?
- Nu cine ştie ce. Am aflat doar că nivelul e ridicat, sînt meciuri tari în acest campionat şi e o bună ocazie pentru mine să-mi demonstrez valoarea. Nici despre România, ca ţară, nu ştiu foarte multe. Cu siguranţă o să am timp să aflu tot ce mă interesează.

- Care sînt obiectivele personale? Ce le poţi promite suporterilor?
- Că o să încerc să înscriu cît mai multe goluri. E greu să promiţi un anumit număr de reuşite, însă îi asigur că voi încerca să dau tot ce pot pe teren şi voi ajuta echipa să realizeze ceea ce îşi propune.


9 goluri a înscris Ricketts pentru MyPa în 38 de meciuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.