Liga 1

Boloni ar veni la Steaua dacă Lăcătuş e demis: "Să plece Marius şi negociem!"

Articol de Bogdan Stamatoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Loţi e gata să vină la Steaua în pauza de iarnă, în locul lui Lăcătuş, căruia îi e imposibil să-şi salveze postul


Boloni n-a mai venit la meci ca să nu pună presiune pe tehnicianul de acum, dar a anunţat imediat după că e dispus să preia echipa

Ladislau Boloni în locul lui Marius Lăcătuş din retur? Acesta e scenariul posibil pentru Steaua. Fostul selecţioner a confirmat ieri că vrea să vină în Ghencea: "Sînt dispus să negociez preluarea echipei, în momentul în care ar fi demis Lăcă".

Loţi a făcut anunţul la finalul partidei de la Tîrgu Mureş. El ar fi trebuit să se afle în tribună, îşi rezervase bilet, dar a renunţat: "Ar fi urît să apar la meci, aş pune o presiune în plus pe Marius". L-a şi sunat pe actualul tehnician al Stelei: "L-am convins să aibă mai mare încredere în mine decît în mass-media, care susţine că-l voi înlocui pe bancă. El e prietenul meu".

De data asta nu-l mai deranjează nici prezenţa în Ghencea a lui Becali, cu care s-a aflat într-un conflict de cîţiva ani: "Sînt antrenor profesionist, nu pun eu condiţii cu cine să lucrez. Există posibilitatea de a colabora cu Gigi, nu e adevărat că eu aş fi un om atît de drastic, de dificil".


"Normal că vreau să antrenez Steaua! E a doua echipă a mea de suflet, după Tîrgu Mureş. Am ţinut cu amîndouă la meciul direct, mi-a fost greu să-mi aleg o favorită"
Ladislau Boloni, antrenor

"Steaua e un nume mare în România şi chiar în Europa! Normal că e o formaţie atractivă pentru un antrenor"
Ladislau Boloni, antrenor

"Boloni ar rezista la Steaua maximum trei săptămîni! Ienei şi Iordănescu sînt singurii antrenori de care Gigi Becali n-ar îndrăzni să se ia"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

"Nu schimb antrenorul. Nu l-aş fi dat afară pe Marius nici dacă nu cîştigam la Tîrgu Mureş"
Gigi Becali, patron Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.