Liga 1

Gigi ezită, MM îşi asumă răspunderea pentru Maftei! S-ar integra la Steaua?

Articol de Cristian Verescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali nu crede că actualul jucător al Urziceniului va fi acceptat de suporteri, dar transferul se va realiza, întreaga responsabilitate urmînd să fie a lui Mihai Stoica


Primul nume propus de Mihai Stoica pentru campania de achiziţii din iarnă e Vasile Maftei, însă prima piedică în realizarea acestei mutări ar putea fi chiar patronul din Ghencea. Gigi Becali a afirmat şi ieri răspicat: "I-am spus-o şi lui MM că eu nu cred că fanii îl vor accepta pe Maftei, nu-l văd în tricoul Stelei".

În ciuda acestei poziţii a lui Becali, venirea lui Maftei la Steaua va fi realizată exclusiv pe răspunderea lui Mihai Stoica. "MM mi-a zis că avem mare nevoie de Maftei şi că el va garanta pentru relaţia pe care jucătorul o va avea cu fanii. E numai şi numai responsabilitatea lui MM", a explicat Becali.

Aseară, la DigiSport, MM a comentat: "Trebuie să schimbăm mult din comportamentul fanilor faţă de nişte jucători care vin de la rivale. Dacă suporterii Stelei vor vedea doar cum se antrenează Maftei, nu mai zic de cum joacă, atunci vor realiza cît de mare nevoie avem de el la Steaua".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.