Liga 1

La trîntă cu recordurile » Dănciulescu, la un gol distanţă de podiumul golgeterilor all-time în Liga I

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ionel Dănciulescu a marcat aseară şi s-a apropiat de podiumul golgeterilor all-time, fiind la o reuşită de Marin Radu II (190 de goluri), aflat pe poziţia a 3-a Vezi reuşita lui Dănciulescu din Victoria Brăneşti - Dinamo 2-4! (video)


Revenit ca titular după trei săptămîni, ultima oară cu Gaz Metan, Ionel Dănciulescu a tras de el şi a intrat aseară pe teren, deşi acuza încă dureri puternice la glezna dreaptă. În minutul 28, Danciu a marcat şi a ajuns la 189 de reuşite în Liga 1, fiind la numai un pas de Marin Radu II (190 de goluri). Clasamentul all-time îl conduce Dudu Georgescu, cu 252 de goluri, urmat fiind de Rodion Cămătaru, 198 de reuşite.

Imediat după ce a înscris, atacantul de 33 de ani s-a repezit spre zona ocupată de cei 300 de fani ai roş-albilor, s-a bătut cu pumnul în piept şi a arătat stema lui Dinamo. Apoi a făcut un semn obscen, refulînd după ce a fost folosit puţin în acest sezon! Dănciulescu a avut nevoie şi de ceva îngrijiri medicale la glezna dreaptă după efortul depus în prima repriză.

"China" n-a putut
Andrei Mărgăritescu a făcut toate eforturile pentru a putea juca aseară contra Victoriei Brăneşti, însă nu a putut fi recuperat sută la sută după contractura musculară suferită la antrenamentul de sîmbătă. Doctorii au hotărît ca mijlocaşul de 30 de ani să nu fie nici măcar rezervă pentru a nu se risca o accidentare mai gravă. Djakaridja Kone a fost singurul "închizător" al roş-albilor aseară, Andone evoluînd în sistemul 4-1-4-1. (Eduard Apostol)

Borcea şi-a trimis fiul la meci
Cristi Borcea e în continuare la Miami, preşedintele executiv trimiţîndu-l aseară la Buzău pe fiul său cel mare, Patrick, în vîrstă de 13 ani. Acesta a ţinut să fie neapărat alături de elevii lui Ioan Andone. La partida de aseară au mai fost prezenţi Nicolae Badea şi Florin Prunea. (Eduard Apostol)


Inbox:

- Oscar Rubio a revenit ca titular în echipa lui Ioan Andone după ce în ultimele două partide a fost rezervă, iar ca fundaş dreapta a jucat Bordeanu. Valeriu a început pe bancă meciul.
- Djakaridja Kone a evoluat aseară cu un brîu special, africanul fiind cu greu recuperat pentru partida de aseară după dureri puternice de spate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.