Liga 1

Alexandru Tudor, arbitrul cu cele mai multe eliminări! Vezi ce formaţii nu au încasat cartonaşe roşii în sezonul curent!

Articol de Liviu Manolache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cunoscut drept un arbitru sever, Alexandru Tudor a dovedit încă odată cît de periculos este pentru un fotbalist să se abată de la regulament.


După ce la Tîrgu Mureş a trimis mai devreme la cabine patru jucători, trei de la gazde şi unul din tabăra oaspeţilor, centralul a adunat deja nouă eliminări în 10 jocuri arbitrate din  ediţia actuală, fapt ce-l poziţionează faţă de colegi în postura de lider. Bucureşteanul este urmat în clasament de craioveanul Sebastian Colţescu cu şapte  (8 j) , Cristian Balaj (11 j) şi Istvan Kovacs (10 j), ambii cu 6 roşii.

În ediţia 2010/2011, Tudor a arătat 3 cartonaşe roşii celor de la FCM Tg. Mureş (Topici, Bruno Fernandes, Vasilache, etapa a 16-a), două braşovenilor în disputa cu Oţelul din etapa a 6-a, şi câte unul formaţiilor  U Cluj (Habib Baldé, etapa a 4-a),  Universitatea Craiova (Ciucă, etapa a 14-a), Gloria Bistriţa (Nalaţi, etapa a 15-a) şi Steaua (Eric Bicfalvi, etapa a 16-a).

În ultima rundă s-au consemnat şapte eliminări, în total, în campionat, arbitrii au dat jucătorilor 58 de roşii.

Braşovul, CFR Cluj, Dinamo, FCM şi U. Cluj au contabilizat deja 6 penalizări, la polul opus aflîndu-se Astra, Pandurii şi Sportul, toate trei încheind fiecare meci în efectiv complet.

Oteţul Galaţi este gruparea ce a beneficiat de cele mai multe eliminări acordate jucătorilor adverşi, nu mai puţin de 8 fotbalişti de la echipele întîlnite de moldoveni terminînd partidele mai devreme din cauza cartonalelor roşii încasate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.