Liga 1

Gigi Becali face o ofertă-şoc pentru Torje!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi îl vrea neapărat pe micuţul mijlocaş al lui Dinamo, pentru care pune pe masă 3 milioane de euro.


Patronul Stelei a făcut un anunţ surprinzător aseară: "Mihai Stoica are o listă de 5-6 jucători, care acum nu sînt nume importante, dar pentru care garantează că vor fi mari fotbalişti. În afara lor, o să aduc şi eu la iarnă 3 fotbalişti de la echipe mari, unul dintre ei fiind Găman. Ceilalţi sînt de la Dinamo şi de la CFR. Chiar dacă e vorba de două mari rivale, o să vedeţi că o să le iau pe cine vreau eu".

Sursele Gazetei au dezvăluit că jucătorii de care vorbeşte Becali sînt Lacina Traore şi Gabriel Torje. Dacă despre ivorian Gigi a mai anunţat că şi-l doreşte în Ghencea, şocant e interesul pentru mijlocaşul de 21 de ani al "cîinilor", pentru care ar licita pînă la 3 milioane de euro. "Din ce ştiu eu, Dinamo n-are nici o ofertă pentru Torje mai mare de două milioane. Eu le dau cu un milion în plus, numai să mi-l dea. Iar în cazul în care Borcea nu e de acord, s-ar putea să-l cumpăr pe Gabi de la ANAF. La cîte datorii au dinamoviştii, o să le vîndă ANAF-ul fotbaliştii ca să-şi mai scoată din <pîrleală>", s-a lăudat Gigi apropiaţilor săi.

Pe lista lui Mihai Stoica se află, aşa cum GSP a anunţat ieri exclusiv, I. Neagu (Oţelul), G. Matei (Pandurii), Nicoară (Brăneşti), plus "rezervele" Chiricheş (Pandurii), Silviu Ilie (Oţelul) şi Alexandru Muntean (Gaz Metan)

2,5 milioane de euro e suma pe care Becali ar fi dispus s-o achite în schimbul lui Traore

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.