Europa League

Ambasada Marii Britanii la Bucureşti oferă două bilete la Steaua - Liverpool! Vezi ce trebuie să faci pentru a le cîştiga!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ești fan Liverpool dar ai un prieten bun care este fan Steaua? Aceasta este șansa voastră să vă urmăriți echipele favorite pe stadionul Ghencea joia viitoare, la meciul Liverpool-Steaua!

Ambasada britanică și clubul Steaua București și-au unit forțele pentru a numi Ambasadori fair-play” ai evenimentului, oferind 2 bilete gratuite la meci. Tot ce trebuie să faci este să ne demonstrezi cum tu și prietenul tău promovați comportamentul fair-play și echipele favorite!

Așa că răscolește albumul de poze cu tine și prietenii tăi la alte meciuri Steaua sau Liverpool și alege 1-2 fotografii care să ne convingă că sunteți cei mai potriviți
!

Grăbește-te, trimite înscrierea la pressbrit@ines.ro până pe 30 noiembrie. Noi te vom anunța cine sunt cei doi câștigători pe 2 decembrie, i! Nu uita să ne trimiți și datele de contact!

Încurajează comportamentul fair-play, fii un suporter adevărat! Steaua și Liverpool vor avea numai de câștigat din prezența voastră pe stadion!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.