Liga 1

Prestaţie hilară pentru Augustus Constantin la Braşov » Trei gafe

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Augustus Constantin a avut o prestaţie hilară aseară, neacordînd penalty la Herea şi eliminîndu-i eronat pe Cassio şi Lazăr


"Talismanul Rapidului", Augustus Constantin, i-a scos din minţi pe giuleşteni aseară. Arbitrul cu care alb-vişiniii nu pierduseră deloc în cele 33 de meciuri precedente cînd l-au avut la centru a gafat de trei ori în defavoarea formaţiei din Grant.

1. Minutul 14. Herea a scăpat singur cu portarul, dar Adrian Rusu a intervenit prin alunecare cu ambele picioare în faţă. Mingea a rămas din contră la atacantul giuleştean, acesta fiind doborît de stoperul braşovean. Augustus a lăsat jocul să continue.

2. Minutul 41. Cassio a sărit la cap cu Rusu, iar ardeleanul s-a prăbuşit la pămînt. "Centralul" i-a arătat brazilianului cartonaşul roşu pentru atac violent!

3. Minutul 75. Lazăr a fost eliminat şi el eronat după un conflict cu Ilyes. Decarul Braşovului l-a faultat din spate pe rapidist, care s-a întors şi l-a împins pe acesta cu antebraţul în piept. La solicitarea asistentului Cristi Nica, Augustus Constantin a arătat cartonaşul roşu, deşi s-ar fi impus doar "galben".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.