Liga 1

Se pregăteşte debutul lui David Lopes la Craiova: 580 de euro minutul! ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cel mai costisitor fotbalist oltean din lot raportat la minutele jucate, David Lopes se pregăteşte să debuteze abia azi în campionat în mandatul lui Piţurcă


E fost elev al lui Mourinho la Porto, are 250.000 de euro salariu anual la Craiova, dar nu e sigur că va prinde un loc de titular nici cînd din defensivă lipsesc trei piese de bază!

În cele 3 luni cu Victor Piţurcă, David Lopes a jucat 107 minute în două meciuri, ambele în Cupă! Cum ratele contractuale care i s-ar cuveni stoperului în toată această perioadă însumează 62.500 de euro, înseamnă că Lopes a fost plătit cu 580 de euro pentru fiecare 60 de secunde cît a fost pe teren. Sud-americanul de 28 de ani n-a fost deloc accidentat, însă Piţurcă îl consideră un fotbalist mult sub pretenţiile Universităţii şi, spre deosebire de predecesorul lui, Aurică Ţicleanu, s-a ferit de fiecare dată să apeleze la serviciile lui, transformîndu-l în rezervă de lux.

La concurenţă cu Buleică :)

La Mediaş, Lopes are şanse mari să bifeze primele sale minute într-un meci de campionat cu Piţi antrenor. Managerul general intenţionează să apeleze în sfîrşit la brazilian, forţat de cele 6 absenţe din lot, acesta urmînd să facă pereche în centrul apărării cu Dorel Stoica. Piţi mai avea pregătită şi o variantă de rezervă, cu Buleică fundaş stînga, Ciucă fundaş central şi Lopes pe bancă.



180 de minute de fotbal a bifat Lopes în 5 etape cu Ţicleanu antrenor

"Craiova se află într-o situaţie delicată, dar important e că jocul echipei merge. Cred că orice antrenor şi-ar lua măsuri de precauţie speciale în faţa unui jucător precum Eric"
Aurică Ţicleanu, fost fotbalist şi antrenor U Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.