Liga 1

Gigi Becali s-a resemnat: "Maxim locul 2!""

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Cînd e ghinion, e ghinion, n-ai ce face!", a declarat Gigi Becali după meci, la ieşirea din stadion. Patronul stelist nu părea prea supărat, mai degrabă resemnat.

A comentat în cîteva cuvinte deznodămîntul, iar înainte de plecare s-a amuzat de hărmălaia produsă de suporteri. Unii i-au cerut să se urce pe maşină, cîţiva au strigat "ruşine", iar un fan s-a răstit la Becali că nu a fost lăsat de stewarzi cu seminţe pe stadion.

"Asta este, acum mergem la locul doi, unde e posibil să avem o tragere bună la sorţi pentru Ligă, poate vom fi cap de serie. Ce să mai spui despre meci, parcă simţeam, cînd am văzut cît ratăm, că se vor răzbuna ratările. Puteam să facem 3-1, chiar 4-1, dar dacă Stancu n-a reuşit să înscrie, n-am ce să fac".

Cînd a fost întrebat dacă Lăcătuş e în pericol, Becali a parat ferm: "Ce pericol? Păi, ce vină are Marius? El i-a învăţat să rateze?!".

"Locul 1? Puţin probabil"
MM Stoica a apreciat că Steaua merita victoria, însă recunoaşte că şi CFR Cluj a ratat-o pe final. "Băieţii au jucat, au avut atitudine, dar ştiţi cum e cu ocaziile ratate... Toţi cei care au intrat au vrut foarte mult, dar, din păcate, am pierdut două puncte mari". Managerul stelist este pesimist în ceea ce priveşte campionatul: "Vorbim de titlu cînd ne aflăm la 10 puncte de Galaţi şi 7 puncte de Timişoara?". Referindu-se la revenirea în Ghencea, MM a recunoscut: "Am avut emoţii mai mari ca atunci cînd am venit prima dată la Steaua. Le mulţumesc suporterilor, au fost fantastici!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.