Liga 1

Traore trebuie să mai treacă de vizita medicală pentru a juca în Premier League » Aşteptat la Londra

Articol de Valentin Şchiopu  —  marți, 30 noiembrie 2010

CFR şi Fulham au ajuns la un acord în privinţa transferului ivorianului pentru 4,5 milioane de euro


Patronul lui Fulham, miliardarul egiptean Mohamed Al Fayed, vrea să-l aducă pe Lacina Traore (20 de ani) în Premier League. Surse autorizate susţin că cele două cluburi au ajuns deja la un acord de principiu. Paszkany e gata să-l cedeze pe ivorian pentru 4,5 milioane de euro, plus 20 la sută dintr-un transfer ulterior. Afacerea va pica numai în condiţiile în care campionii României primesc o ofertă superioară pînă pe 10 decembrie.

Traore e aşteptat la Londra pentru a face vizita medicală. Presa din Albion susţine că Lacina va face testele medicale în această săptămînă, însă atacantul de 20 de ani va ajunge pe Craven Cottage numai după terminarea ultimei etape din acest an, programată pe 11 decembrie.

Ivorianul i-a comunicat agentului său că e gata să semneze cu Fulham, o echipă la care e convins că se poate impune în primul "11". Clujenii vor să-l vîndă acum ca să asigure o bună parte a bugetului pentru sezonul următor, în condiţiile în care, pentru această stagiune, un obiectiv realist rămîne ocuparea unui loc care să permită participarea în Europa League.


"Mi-ar plăcea să joc în campionate precum Anglia şi Italia. Cred că mi se potrivesc, dar nu mai sînt imatur să mă pierd atunci cînd se vorbeşte de transferuri prin ziare"
Lacina Traore, atacant CFR


Englezii merg slab
Gruparea din Londra are o situaţie disperată, fiind pe locul 17 din 20, după 15 etape disputate. Managerul Mark Hughes a fost chemat la raport de Al-Fayed, pentru a explica de ce finalista Europa League din sezonul trecut nu mai bate pe nimeni în campionat. Hughes a cerut transferul a doi atacanţi. Fulham are o medie de un gol pe meci.

Pista Homei
Campionii nu doar vînd, ci şi cumpără. Ei sînt aproape de a-l înregimenta pe Sergiu Homei (23 de ani), fundaşul dreapta aflat în litigiu cu Dinamo. Homei a fost folosit în acest sezon în doar două meciuri la prima echipă, fiind trimis apoi de Andone la "satelit". Şefii CFR-ului îl văd ca o soluţie pentru banda dreaptă a defensivei, în condiţiile în care transferul lui Cornel Rîpă (Oţelul) a intrat în impas din pricina preţului solicitat de gălăţeni, 1,5 milioane de euro!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.