Liga 1

Băjenaru a scos Bistriţa din zona minată a clasamentului » Dintr-un foc

Articol de Dan Brie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Golul lui Băjenaru a fost suficient pentru a scoate Bistriţa din subsol Vezi rezumatul partidei Gloria Bistriţa - Victoria Brăneşti 1-0! (video)


Bistriţa - Brăneşti a început cam ca orice rendez-vous de luni, după un week-end de mahmureală. Linişte multă, apoi prima mişcare: declaraţie de gol Junior Moraes, însă mingea s-a dus aiurea, din 2 metri (20).

Tupeul lui Băjenaru a risipit inhibiţiile. De pe linia de "16", bistriţeanul a scuturat plasa cu un şut în stînga lui Stoicescu: 1-0 (25). Brăneştiul a rămas cuminte, fără replică, iar Bistriţa şi-a continuat asaltul. Stoicescu a blocat de două ori în faţa aceluiaşi Moraes, îngheţînd rezultatul.

Pasiunea a rămas la cote minime şi după pauză. Pînă cînd Simion i-a enervat pe ai săi, pierzînd o minge în faţa lui Achim, pe 6 metri (51). Oaspeţii dădeau semne că vor mai mult, însă Marincău a văzut al doilea "galben" la un fault din spate (56), iar pentru Victoria se profila deja înfrîngerea.

Naivi, ardelenii s-au jucat cu ocaziile. Avram i-a speriat cu un şut în stînga lui Albuţ, scos greu de căpitanul Gloriei (67). Manea s-a betonat cu Mărginean, Avram a trosnit bara (83), dar Bistriţa a reuşit să apere pînă la final un 1-0 ce-i urcă dintr-un foc pe oamenii lui nea Jean din subsol la o cotă unde se poate respira: locul 12.


"Arbitrul Haţegan a făcut tot posibilul să ne lase în 10 oameni. Am pierdut după un gol de Cascadorii Rîsului"
Ilie Stan, antrenor Victoria Brăneşti

"Băjenaru s-a antrenat doar două zile şi a jucat cu infiltraţii. Ce probleme de arbitraj?! Mi-aş dori şi eu astfel de arbitraje în deplasare! Haţegan a fost corect"
Nicolae Manea, antrenor Bistriţa


Inbox

- Fl. Petre a rezistat doar 45 de minute în teren, timp în care a atins rar mingea. La pauză, ex-dinamovistul a fost înlocuit cu B. Oprea.
- Marincău a încasat corect al doilea cartonaş galben, după ce l-a faultat din spate pe Băjenaru. Fundaşul Brăneştiului mai avea un avertisment din prima repriză.
- Radu Mărginean a fost avertizat după numai 50 de secunde de la intrarea sa pe teren, pentru un fault dur la Avram.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.