Tenis

Tenisuni înaintea finalei din Cupa Davis! Francezii se tem de "infernul" din Belgrad Arena!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 noiembrie 2010

Serbia şi Franţa îşi dispută, în acest week-end, finala Cupei Davis, într-una dintre cele mai "incendiare" săli de sport din Europa, uriaşa Belgrad Arena, ce este pregătită să primească la acest meci peste 16.000 de spectatori.


Întîlnirea se anunţă a se desfăşura într-o atmosferă tensionată, mai ales după ce căpitanul nejucător al francezilor, Guy Forget, a spus că jucătorii săi trebuie să fie atenţi "în infernul de la Belgrad", ceea ce a dus la o reacţie de dezaprobare din partea sîrbilor.

Tenismanul numărul unu al sîrbilor, Novak Djokovic, a taxat afirmaţia francezului, considerînd-o exagerată şi nepotrivită: "Forget a exagerat, nu cunoaşte locul. Cuvîntul infern înseamnă răul absolut, iar această definiţie nu este potrivită la Belgrad. În Cupa Davis, la Belgrad, este mult zgomot, dar n-am văzut niciodată pe cineva agresînd sau insultînd pe altcineva. Este păcat că întreaga ţară plăteşte în urma imaginii negative pe care cîţiva ultras au lăsat-o la meciul de fotbal Italia - Serbia", a spus Djokovic.

Forget şi-a cerut scuze pentru cuvintele sale într-un comunicat remis Ambasadei Franţei la Belgrad, precizînd că a încercat doar să-şi mobilizeze jucătorii, care au de înfruntat o atmosferă dificilă şi ostilă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.