Liga 1

Încă un "cîine" se face KGB-ist » Alexe după Ropotan?

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul ofensiv a fost remarcat de Dinamo Moscova, ruşii urmînd să-l mai monitorizeze în ultimele partide ale anului, cu Astra şi cu Sportul


De cîteva săptămîni se tot vehiculează ideea că Chelsea şi Galatasaray sînt gata să-l achiziţioneze din iarnă pe Marius Alexe (20 de ani). "Într-adevăr, englezii îl urmăresc cu atenţie, însă, dacă îl cumpără pe Marius, îl împrumută apoi să se rodeze, nu-l aruncă imediat în luptă", a spus o sursă din cadrul clubului. Cu Galata situaţia e tot tulbure, întrucît Hagi nu are o poziţie foarte sigură pe malurile Bosforului. Mai credibilă pare varianta apărută în ultimele zile, Dinamo Moscova, fosta echipă a KGB-ului, ce a terminat campionatul weekend-ul trecut abia pe poziţia a 7-a.

Iuri Isaiev, patronul clubului moscovit, a cheltuit în vară o avere, transferîndu-i, printre alţii, pe Kevin Kuranyi, căruia i-a oferit un salariu de 5 milioane de euro, şi pe Andrei Voronin, însă Dinamo nu a prins nici măcar un loc de Europa League. Acum, miliardarul rus vrea o revoluţie în lot şi e gata să investească din nou masiv!

Ioan Becali e în relaţii foarte bune cu ruşii, mai ales că în ianuarie 2009 a bătut palma cu aceştia pentru Adrian Ropotan, vîndut pe 3 milioane de euro. Reprezentanţi ai lui Dinamo Moscova îl vor urmări la lucru pe Alexe şi în ultimele partide ale sezonului, cu Astra şi cu Sportul, transmiţînd că apoi vor decide dacă fac sau nu o ofertă concretă.


70.000 de euro este salariul anual al lui Alexe în Ştefan cel Mare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.