Liga 1

Prima victimă a frigului la Vaslui. Bello a ieşit in antrenament şi a plecat la vestiar!

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Yero Bello nu a rezistat frigului din România, cerîndu-i antrenorului Viorel Hizo să plece mai repede la vestiare. Nigerianul nu a făcut faţă celor minus 4 grade Celsius cît arăta termometrul azi dimineaţă.

 

“E prea frig aici. Tremur tot”, a spus Bello la ieşirea de pe terenul de pregătire. Învăţat doar cu căldura din Israel, atacantul galben-verzilor speră să nu aibă probleme la ora jocului cu Rapid, cînd prognoza meteo îi este defavorabilă, anunţîndu-se temperaturi sub zero grade Celsius.

În schimb, Pouga şi Temwanjera nu au avut probleme cu temperaturile scăzute, aceştia antrenîndu-se normal. De altfel, Hizo l-a folosit mult în timpul antrenamentului pe jucătorul din Zimbabwe, fiind o soluţie în atac pentru partida cu Rapid.

În pregătiri a revenit şi brazilianul Wesley Lopes. Deşi a părăsit partida cu Pandurii Jiu înainte de cele 90 de minute regulamentare, acuzînd dureri la picior, medicii de la Iaşi l-au liniştit pe brazilian, accidentarea dovedindu-se mai puţin gravă.

“Deja a reluat pregătirile cu echipa. Nu are nimic grav şi poate evolua în partida cu Rapid”, spun oficialii  Vasluiului. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.