Europa League

Florin Gardoş e conştient de importanţa partidei cu Liverpool: "E meciul carierei!"

Articol de Bogdan Stamatoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Revelaţia Stelei în acest sezon, Florin Gardoş, spune că partida de diseară e cea mai importantă de cînd s-a apucat de fotbal


Florin Gardoş vrea ca la primul sezon în Ghencea să ajungă în primăvara europeană. Asta după ce în urmă cu patru ani evolua în Liga a 4-a, iar acum 5 luni era în "B", la Chiajna.

"Ne aşteaptă o confruntare foarte dificilă, însă sperăm într-o victorie care să ne apropie de calificare. Să ajungem în primăvara europeană ar înseamna o performanţă extraordinară pentru echipă şi pentru suporteri", a spus stoperul de 22 de ani.

Apoi a completat: "Ne dorim un stadion plin, care să ne ajute să cîştigăm! E meciul cel mai important din cariera mea şi îmi doresc enorm să ne impunem. Oricare va fi rezultatul cu Liverpool, mai avem o şansă, la Napoli!".


60.000 de euro este salariul stagional al lui Gardoş


"Salvăm anul!"
Golgeterul Stelei, Bogdan Stancu, a fost protagonistul unui amplu material de prezentare pe site-ul UEFA. Atacantul din Ghencea crede că "ţinînd cont de poziţia noastră în Liga 1, o victorie împotriva lui Liverpool şi o calificare în primăvara europeană ar salva acest an". Stancu nu este interesat de rezultatul dintre Napoli şi Utrecht: "Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru, nu la ce fac alţii".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.