Campionate

Trapattoni, solidar cu irlandezii » A acceptat să-i fie scăzut salariul de selecţioner cu 100.000 de euro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul Irlandei, italianul Giovanni Trapattoni a acceptat scăderea salariului cu 100.000 de euro, din cauza situaţiei economice pe care o traversează ţara în care antrenează.


"Cred că aşa este corect",
a motivat tehnicianul, subliniind că înţelege criza economică prin care trece lumea întreagă şi, implicit, Irlanda, ţară în care lucrează.

Trapattoni, care a mai antrenat AC Milan, Juventus, Inter, Fiorentina, Benfica sau Bayern Munchen a vrut să îşi demonstreze solidaritatea faţă de ţara în care lucrează şi a decis să accepte o reducere a salariului său pe acest an de 100.000 de euro.

Cotidianul "The Irish Times" scrie că această scădere se face dintr-un salariu anual de 1,8 milioane de euro, după o discuţie între Federaţia Irlandeză şi Giovanni Trapattoni: "Am vorbit cu Secretarul General al Federaţiei şi mi-a spus că există probleme, sugerîndu-mi posibilitatea de a-mi scădea salariul. Mi se pare corect", a zis antrenorul.

Scăderea se ridică la ceva mai mult de 5 la sută din salariul total şi va fi aplicată şi membrilor staff-ului tehnic, ca şi italienilor Marco Tardelli şi Fausto Rossi sau irlandezilor Mick Martin şi Don Givens.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.