Altele

Vezi ultimele noutăţi din sport!

Articol de Gazeta Sporturilor   —  joi, 02 decembrie 2010

Handbal. Victorie în ultimul amical

"Naţionala" României a cîştigat ultimul amical înainte de debutul la Euro 2010. Echipa pregătită de Radu Voina a trecut aseară cu 31-30 (17-16) de Germania, într-un meci disputat la Hildesheim, luîndu-şi astfel revanşa pentru înfrîngerea suferită marţi seara, 27-31. Româncele sînt în grupa A la Euro 2010, urmînd să debuteze pe 7 decembrie, împotriva Spaniei. Din aceeaşi grupă mai face parte Danemarca şi Serbia.



Handbal.
Chebuţiu, reţinut

Preşedintele clubului UCM Reşiţa, Adrian Chebuţiu, a fost reţinut ieri dimineaţa, după mai multe ore de audiere la DNA, urmînd să fie prezentat instanţei  cu propunere de arestare. Luni au avut loc mai multe percheziţii la domiciliile acestuia din Reşiţa şi Timişoara.  Surse judiciare au declarat că Chebuţiu este audiat în legatură cu o ancheta în derulare, care ar avea legatură cu sirianul Said Baaklini, cercetat, alături de un senator, pentru restituiri nelegale de TVA.



Biatlon.Tofalvi pe 38

Eva Tofalvi a ocupat ieri poziţia a 38-a la etapa de Cupă Mondială de la Oestersund (Suedia), în proba de 15 km individual. Românca a parcurs traseul în 50 de minute. La cursa de la Oestersund au mai participat şi Reka Ferencz (poziţia 47) şi Luminiţa Pişcoran (poziţia 74). Prima etapă de Cupă Mondială a sezonului a fost cîştigată de Anna Carin Zidek  (45:26,1) din Suedia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.