Liga 1

Întăriri de la munte » Chipciu în locul lui Torje

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  vineri, 03 decembrie 2010

Puştiul minune al Braşovului, Alexandru Chipciu, e soluţia "cîinilor" pentru înlocuirea lui Gabriel Torje, aflat la un pas de un transfer la Wolfsburg

Nicolae Badea aşteaptă un semn din Germania pentru a merge la negocieri cu reprezentanţii lui Wolfsburg, ocupanta locului 13 în Budesliga, în privinţa transferului lui Gabriel Torje din această iarnă în schimbul a 5 milioane de euro. Roş-albii s-au gîndit deja şi la varianta înlocuirii mijlocaşului de 21 de ani.

Soluţia vine de la Braşov, iar ţinta e tot un puşti, Alexandru Chipciu, care a explodat în acest sezon la formaţia de sub Tîmpa. "Din eventualii bani încasaţi pe Torje, o parte va fi investită în transferuri pentru a acoperi posturile deficitare. Chipciu e una dintre ţintele noastre, însă să vedem dacă ne putem înţelege cu Braşovul", a spus unul dintre conducătorii clubului din Ştefan cel Mare. Cel care va discuta eventuala tranzacţie cu Ioan Nicolae este Nicolae Badea, întrucît Cristi Borcea se află în relaţii reci cu patronul stegarilor. Problema principală o reprezintă preţul, braşovenii evaluîndu-l pe Chipciu la un milion de euro!

Alexandru Chipciu a marcat de 4 ori pentru Braşov în cele 18 partide jucate în Liga 1

L-au refuzat cînd era junior
În urmă cu cîţiva ani, Alexandru Chipciu a fost adus la probe în Ştefan cel Mare, unde a stat cîteva săptămîni. După o perioadă de evaluări, staff-ul tehnic de atunci de la echipa secundă a hotărît că nu are calităţile necesare pentru a fi păstrat la Dinamo. A fost remarcat însă de Dinu Gheorghe, actualul preşedinte al Rapidului, care l-a direcţionat către Braşov.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.