Liga 1

Conflict între ex-antrenorul lui CFR şi fostul şef al statului » Cîrţu: "Ai manipulat minerii!" Iliescu: "Mai eşti şi obraznic!"

Articol de George Ştucan  —  sâmbătă, 04 decembrie 2010

Oferit ca exemplu negativ de Ion Iliescu pentru că a spart geamul băncii de rezerve la Basel, Sorinaccio a răbufnit


"Uite, antrenorul nostru, Sorin Cîrţu, merge în Elveţia şi se comportă iresponsabil! Să sari tu cu picioarele pe plasticul ăla de la banca de rezerve este inadmisibil!" e declaraţia lui Ion Iliescu din Gîndul care l-a scos din sărite pe fostul tehnician al lui CFR Cluj.

"Românii-şi plîng morţii din cauza lui"
Replica lui Cîrţu nu a întîrziat: "Nu mai vorbise niciodată despre mine pînă la gestul meu. S-a trezit el să comenteze! E o diferenţă mare între noi. Eu am recunoscut că am greşit, dar el nu recunoaşte nici azi că a manipulat minerii şi că a fost implicat în mineriade. Păi, ce, eu am schimbat vieţi ca el? Din cauza lui, şi azi românii îşi mai plîng morţii pe la cimitire!".

Ultimul cuvînt l-a avut tot fostul preşedinte, pentru e-politic.ro: "Mai e şi obraznic, nu de alta! Eu l-am apreciat pe el ca jucător, ca antrenor, dar a făcut o gafă. De ce trebuie să răspundă cu obrăznicii? M-a dezamăgit, pun comportarea sa pe seama temperamentului exploziv".


10.000 de euro e suma cu care a fost amendat Cîrţu de UEFA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.