Liga 1

Borcea către Clau-gol înainte de Steaua - "U" Cluj: "Bate-i şi pentru mine, finule!"

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mesaj de încurajare pentru pericolul numărul 1 mîine seară, în Ghencea


Claudiu Niculescu a fost motivat special înaintea partidei cu Steaua

Unul dintre cei mai aprigi duşmani ai steliştilor, Claudiu Niculescu, se întoarce mîine seară în Ghencea. Tot ca adversar, tot ca principal pericol pentru buturile lui Tătăruşanu. Atacantul de 34 de ani a înscris în poarta roş-albaştrilor indiferent că a jucat pentru U Craiova, Dinamo sau U Cluj. A făcut-o şi în tur, cînd steliştii au învins totuşi cu 2-1. Şi a marcat din lovitură liberă, specialitatea celui supranumit Clau-gol.

"Adoră să dea gol în Ghencea"
Atacantul a fost mobilizat special tocmai de naşul său, Cristi Borcea, un alt antistelist convins. "Finule, să le dai gol şi să-i bateţi şi pentru Dinamo! Hai că tu te mobilizezi în astfel de partide, sigur vei marca. Dacă tot ne-ai învins pe noi, bate-i şi pe rivalii noştri" a fost mesajul recepţionat de la Borcea, aflat la Miami.

Din superstiţie, Niculescu nu a dat declaraţii înainte de meciul cu Steaua. Însă prietenii au mărturisit, după ce-au vorbit cu el: "Nimic nu l-ar face mai fericit decît să învingă Steaua! E adversarul care-l motivează cel mai mult, adoră să marcheze în Ghencea".


11 goluri a marcat Niculescu împotriva Stelei în tricoul Craiova, al lui Dinamo şi al Universităţii Cluj

7 goluri a reuşit Claudiu în sezonul de toamnă pentru ardeleni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.