Liga 1

Vasluienii au curăţat zăpada de pe stadionul Municipal

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Peste 60 de oameni au fost mobilizaţi încă de la ora 7 dimineaţă, pentru a face funcţionabil stadionul “Municipal”, arenă ce găzduieşte în această seară partida FC Vaslui-Rapid.

 

Deşi oficialii Vasluiului au cerut amînarea partidei cu Rapid, din cauza vremii nefavorabile, în cele din urmă întîlnirea de pe “Municipal” se va disputa. Autorităţile vasluiene s-au mobilizat încă de la primele ore ale dimineţii şi au curăţat de zăpada, căzută în cursul nopţii.

“Am intervenit cu 60 de persoane, majoritatea de la firma de gospodărire locală. Terenul va fi funcţional pentru o asemenea vreme”, a spus viceprimarul Vasluiului, Daniel Neacşu.

Primăria a apelat şi la ajutorul deţinuţilor pentru a curăţa gazonul de zăpadă. “Am cerut ajutorul a 35 de deţinuţi, pentru a termina curăţirea stadionului de zăpadă într-un timp cît mai scurt”, a mai spus vicele Neacşu.

La ora de disputare a meciului cu Rapid, din această seară,  de la 20:30, sînt anunţate temperaturi de minus 7-8 grade Celsius. La această ora, la Vaslui sînt minus 5 grade Celsius.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.