Liga Campionilor

Mircea Lucescu îşi laudă elevii de la Şahtior: "Sîntem cei mai buni!"

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lucescu anunţă: "În noiembrie, am fost primii în lume cu Şahtior!". Azi, el şi Raţ se pot califica în premieră în "optimile" Ligii alături de ucraineni


Lucescu simte succesul: "Şahtior a fost prima în lume luna trecută. Cînd le-am spus asta jucătorilor, i-am cîştigat. I-am motivat, i-am făcut să fie mîndri şi să se concentreze la maximum". Dacă învinge, încheie grupa înaintea lui Arsenal, ceea ce nu l-ar surprinde: "Am pierdut cu 5-1 la Londra, dar ştiam că echipa mea e peste Arsenal. Acum, nu ne e teamă de nimeni. Cîştigăm cu oricine. Sîntem mai pregătiţi ca niciodată de o performanţă în Ligă".

Luce vrea mai mult însă de la Raţ: "Cînd mă uit la el, mă gîndesc la Maldini. Aşa l-aş vrea, dar nu este deocamdată. Trebuie să se maturizeze. Ţin la el. Cînd <bat> un jucător, înseamnă că ţin la el".


Minimum egal
Şahtior, 12 puncte, încheie grupa H pe locul 1 la o remiză cu Braga. Dacă pierde, iar Arsenal bate pe Partizan, echipele calificate se stabilesc după golavarajul în 3: Arsenal, Şahtior şi Braga, toate cu 12 puncte. Caz în care Luce ar fi eliminat numai în cazul în care ar fi învins la 4 goluri!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.