Europa League

Atenţie la furia napoletană: 29 de goluri în ultimele 15 minute ale meciurilor!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Napoli încheie în forţă meciurile. Ne-am convins şi noi, românii, la meciul Steaua-Napoli, 3-3 în minutul 97,  gol Cavanni, s-a convins şi Palermo, gol victorios  marcat de Lavezzi în ultimele secunde ale partidei. Istorică poate fi considerată şi revenirea din sezonul trecut, un 2-2 cu Milan după ce "diavolii" conduceau cu 2-0 în minutul 90!

"Vinovat" de această furie napoletană este antrenorul Walter Mazzari, sub comanda căruia formaţia de lîngă Vezuviu a reuşit să marcheze nu mai puţin de 29 de goluri în ultimele 15 minute  ale jocurilor disputate pe parcursul unui an.

Italienii îl laudă pe antrenorul Mazzari pentru că "a reuşit să-i facă pe jucătorii săi să creadă în victorie pînă cînd arbitrul fluieră finalul partidei, indiferent de scorul de pe tabelă". Merite mari are şi Giuseppe Pondrelli, preparatorul fizic, "omul care i-a pregătit excelent pe jucători, napoletanii putînd alerga parcă mai bine ca orice echipă din Serie A".

"Steliştii să aibă mare grijă. Napoli e în stare să facă o presiune imensă pe toată durata partidei. Este o echipă excelent pregătită fizic!", a declarat ex-stelistul Goian după înfrîngerea, 0-1, suferită la ultima fază a disputei cu Napoli.

Napoli-Steaua se joacă pe 15 decembrie, de la ora 22:00, în direct pe Pro TV şi liveTEXT pe GSP.ro. Steaua trebuie să scoată un meci egal pentru a se califica în primăvara europeană.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.