Liga 1

Ioan Andone: "Garat e un subiect închis! Nu s-a adaptat şi a plecat!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ioan Andone a comentat cu rezerve declaraţiile lui Garat. Antrenorul dinamovist a explicat situaţia fundaşului din Ştefan cel Mare, dar şi situaţia echipei roş-albe.

"E o minciună! E un străin care a stat 3 luni şi a jucat 6 meciuri. E un subiect închis, nu s-a adaptat, căutam un alt fundaş. Eu l-am adus, de pe DVD-uri, am luat referinţe de la nişte români din Elveţia şi de la impresari. A venit, s-a accidentat în perioada de pregătire şi asta a fost", a explicat Andone la televiziunea sportro.

despre sezonul recent încheiat: "Îmi reproşez că nu am transferat jucători pe care i-am vrut, dar şi inconstanţa în apărare pe care nu am reuşit să o rezolv. Am primit 20 de goluri pe terenul propriu, ceea ce înseamnă că e o problemă de organizare, nu a jucătorilor. Mi-am dat seama din primele meciuri, dar era prea tîrziu".

despre Dănciulescu: "El a vrut să vină la Dinamo şi va juca la Dinamo. Facem perioada de pregătire şi vedem în retur"

despre Chiricheş şi Contra: "Mi-ar plăcea Chiricheş. E interesant. Vedem în perioada următoare. L-am sunat personal pe Contra, dar mi-a spus că vrea să plece în Spania"

despre suporteri: "E foarte greu să fim campioni fără suporteri. Trebuie să ne îmbunătăţim munca, şi noi antrenorii, şi echipa, ca să îi aducem înapoi pe suporteri. Eu nu ţin minte să fi jucat, înainte de 1989, cu mai puţin de 7000 de suporteri pe Dinamo :S".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.