Campionate

Antrenorul lui Marica: "La cum se antrenează băieţii nu avem cum să nu batem pe Hannover

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Astăzi, de la 21:30, Eurosport 2 transmite în direct şi în exclusivitate meciul care deschide etapa a 16-a din Bundesliga, HANNOVER 96 – VfB STUTTGART.


Hannover vine după o serie uluitoare de 4 victorii (cu Mainz, Hamburg, Freiburg şi ‘Gladbach) care a urcat-o pe locul 4, la două puncte distanţă de poziţia secundă, ocupată de Leverkusen.

Timid, jucătorii lui Mirko Slomka încep să se gândească la participarea într-o cupă europeană, aşa cum a recunoscut portarul Florian Fromlowitz. „N-am o problemă cu asta atât timp cât îşi văd în continuare serios de treabă”, a replicat Slomka.

Ca şi Carlitos, atacantul Mohamed Abdellaoue a revenit la antrenamente după o accidentare, dar Slomka va miza probabil tot pe cuplul Ya Konan – Hanke, care funcţioneză de minune (Ya Konan are 7 goluri, Hanke a marcat în fiecare din ultimele trei meciuri). La capitolul absenţi sunt Haggui (suspendat), Stoppelkamp, Andreasen, Rausch şi Miller (accidentaţi), în timp ce Beasley e în dubiu.

Fără victorie de 4 etape, Stuttgart merge la Hannovra cu scopul declarat să ia toate punctele. O spune chiar interimarul Jens Keller: „Când mă uit cum se antrenează băieţii, mă gândesc că n-au cum să nu câştige şi să ia punctele cu Hannovra. Îi văd agresivi, determinaţi, gata de luptă”. Printre „gladiatorii” lui Keller nu se numără şi Ciprian Marica, românul efectuând a doua dintre cele trei etape de suspendare primite după eliminarea din meciul cu Hamburg. În afară lui, mai lipsesc Tasci, Celozzi, Boulahrouz şi Didavi, toţi accidentaţi.

Transmisiile exclusive din Bundesliga vor continua pe Eurosport 2 sâmbătă, cu meciurile BAYERN MUNCHEN – SANKT PAULI (16:30), SV HAMBURG – BAYER LEVERKUSEN (18:30) şi BORUSSIA DORTMUND – WERDER BREMEN (19:30).

Duminică, Eurosport 2 va difuza în direct partidele SC FREIBURG – BORUSSIA MONCHENGLADBACH (16:30) şi MAINZ – SCHALKE 04 (18:30). Runda se va încheia de la 20:30 cu rezumatele tuturor meciurilor din această etapă.

Orice alt meci din Bundesliga poate fi văzut în direct, la cerere, pe aplicaţia www.eurosportplayer.ro
.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.